• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Produkter fra APS

Virksomheden APS er grundlagt tilbage i 1933 APS lægger vægt på produktudvikling og på, hvilke forbedringer der kan laves omkring serveringer og buffeter. 

APS er en virksomhed, der leverer til den professionelle sektor, og derfor bærer deres produkter præg af, at de skal være smukke, men med god funktionalitet. 

Hos Chefs World finder du et sort udvalg af alt fra melamin-produkter, skiferplader og en hel masse andre super lækre produkter. Med produkter fra APS er du sikret god kvalitet, og samtidig får du utrolig flotte designs. APS har blandt andet lavet produkter i kobber, som virkelig skiller sig ud fra mængden og samtidig skaber sammenhæng i din indretning. Derudover kan du få de fineste serveringsstativer og fade, til når du skal afholde større sammenkomster eller maden bare skal præsenteres en smule pænere.    

Du kan få de flotteste snackholdere til f.eks. pomfritter, lækker paneret kylling eller rejer. De fås i flere størrelser, så du kan bruge dem til anretning til både én og to personer. 

APS producerer også emaljeprodukter, som er kommet frem i tiden igen. Du får unikke og anderledes produkter, som bryder linjerne. Disse produkter kan være med til at skabe rammerne for en lækker, smagfuld middag. 

Desuden har APS lavet serien af WECK-glas, som du sikkert allerede kender. Glassene, som laves i mange forskellige udformninger, er gode, når du f.eks. skal opdele de små hjemmelavede dressinger og cremer. Glassene holder tæt, så holdbarheden overholdes, og er samtidig pæne at præsentere på middagsbordet. 

Generelt er APS en virksomhed, der har formået at imødekomme kundernes krav og forventninger. 

 

63 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
APS Fad bladformet H 3 cm 53 x 29 cm hvid melamin APS Fad bladformet H 3 cm 53 x 29 cm hvid melamin
APS’ fad, der er bladformet, er fremstillet af hvidt melamin og har en højde på 3 cm og måler 53x29 cm. Et bladformet fad er ikke noget, du ser i alle hjem, hvilket gør dette fad en smule mere eksklusivt og giver dig muligheden for at...
175,00 kr.
APS Fad bladformet H 3 cm 53 x 29 cm sort melamin APS Fad bladformet H 3 cm 53 x 29 cm sort melamin
APS’ fad, som er bladformet, er lavet i sort melamin, har en højde på 3 cm og måler 53x29 cm. Fadet kan bruges til familiemiddagen fredag aften, hvor der måske bliver serveret lækre, fyldte tortillas med diverse tilbehør. De bedste...
175,00 kr.
APS Fad højglanspoleret APS Fad højglanspoleret
APS' fad i størrelsen 1/1 gastronom har en glat kant. Den måler 53 x 32,5 cm og er lavet i højglanspoleret rustfrit 18/10-stål. Kvaliteten af APS' fad er utrolig høj, og du kan give din anretning et moderne twist.
260,00 kr.
APS Fad med deko kant rustfrit 18/0 stål APS Fad med deko kant rustfrit 18/0 stål
APS’ fad med dekorationskant er lavet i fire forskellige størrelser, som alle er fremstillet i 18/0-stål. Fadene måler henholdsvis 35x24 cm, 42x31 cm, 50x36 cm og 63,5x44,5 cm. Fadene bruges til mange forskellige gøremål i hjemmet – både...
65,00 kr.
APS Fad med mønster 41 x 31 cm forkromet APS Fad med mønster 41 x 31 cm forkromet
APS’ fad med mønster og dekorationskant måler 41x31 cm og er forkromet. Med dette fad fra APS kan du servere enkel mad, som vil blive præsenteret helt igennem fantastisk herpå. Ofte skal der ikke den vildeste anretning til, så længe...
30,00 kr.
APS Fad med mønster og deko kant APS Fad med mønster og deko kant
APS’ fad med mønster og dekorativ kant er ovalt, måler 46 x 34 cm og har en forkromet udformning. Fadet er med sine fine detaljer med til at skabe et stilfuldt bord, der skaber en god harmoni med et moderne twist. Du kan bruge fadet til...
30,00 kr.
APS Fad palmeblad H 4,5 cm 35 x 34 cm hvid melamin APS Fad palmeblad H 4,5 cm 35 x 34 cm hvid melamin
APS’ fad formet som et palmeblad har en højde på 4,5 cm og måler 35x34 cm. Fadet er lavet i hvidt melamin. Med dette fad formet som et palmeblad kan du lave flotte og stilfulde anretninger – både til den stille og rolige frokost og til...
175,00 kr.
APS Fad rundt Ø 35 cm forkromet APS Fad rundt Ø 35 cm forkromet
APS’ forkromede fad er rundt og har en diameter på 35 cm. Dette fad fra APS er både elegant og stilfuldt, da det har en utrolig flot, dekorativ kant med den fineste forkromede udsmykning. Det runde fad fra APS er velegnet til servering...
35,00 kr.
APS Fad rundt Ø 35 cm rustfrit stål APS Fad rundt Ø 35 cm rustfrit stål
APS’ fad er rundt, har en diameter på 35 cm og er lavet i rustfrit stål. Fadet fra APS har en flot dekoreret kant, som fremhæver de produkter, du stiller på fadet. Det kan både være fødevarer, pyntegenstande, og hvad du ellers har, du...
80,00 kr.
APS Fad rundt Ø 38 cm rustfrit stål APS Fad rundt Ø 38 cm rustfrit stål
Fadet fra APS er rundt og har en diameter på 38 cm. Fadet er fremstillet i rustfrit stål. Fadet kan bruges til julens dekorationer og dens pynt, men også til hverdagens stearinlys og personlig pynt. Fadet er lavet i rustfrit stål, så du...
105,00 kr.
APS Firkantet Skål Enamelware i emaljeret stål APS Firkantet Skål Enamelware i emaljeret stål
APS' firkantede skål Enamelware er lavet i emaljeret stål og fås i tre forskellige størrelser. Der er tale om en elegant skål, der er lavet i både store og små størrelser. Der er derfor lige plads til smørret til frokostbordet - eller...
50,00 kr.
APS Flaskekøler Element beton Ø 12 cm APS Flaskekøler Element beton Ø 12 cm
APS’ flaskekøler Element er lavet i beton og har en diameter på 12 cm og en højde på 19 cm. Flaskekøleren har et rustikt og elegant design, så den bidrager med charme og varme til rummet. APS har sørget for, at du kan stille en flaske...
155,00 kr.
2 fra 6