• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Produkter fra APS

Virksomheden APS er grundlagt tilbage i 1933 APS lægger vægt på produktudvikling og på, hvilke forbedringer der kan laves omkring serveringer og buffeter. 

APS er en virksomhed, der leverer til den professionelle sektor, og derfor bærer deres produkter præg af, at de skal være smukke, men med god funktionalitet. 

Hos Chefs World finder du et sort udvalg af alt fra melamin-produkter, skiferplader og en hel masse andre super lækre produkter. Med produkter fra APS er du sikret god kvalitet, og samtidig får du utrolig flotte designs. APS har blandt andet lavet produkter i kobber, som virkelig skiller sig ud fra mængden og samtidig skaber sammenhæng i din indretning. Derudover kan du få de fineste serveringsstativer og fade, til når du skal afholde større sammenkomster eller maden bare skal præsenteres en smule pænere.    

Du kan få de flotteste snackholdere til f.eks. pomfritter, lækker paneret kylling eller rejer. De fås i flere størrelser, så du kan bruge dem til anretning til både én og to personer. 

APS producerer også emaljeprodukter, som er kommet frem i tiden igen. Du får unikke og anderledes produkter, som bryder linjerne. Disse produkter kan være med til at skabe rammerne for en lækker, smagfuld middag. 

Desuden har APS lavet serien af WECK-glas, som du sikkert allerede kender. Glassene, som laves i mange forskellige udformninger, er gode, når du f.eks. skal opdele de små hjemmelavede dressinger og cremer. Glassene holder tæt, så holdbarheden overholdes, og er samtidig pæne at præsentere på middagsbordet. 

Generelt er APS en virksomhed, der har formået at imødekomme kundernes krav og forventninger. 

 

63 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
APS Flaskekøler kobber hamrede Ø 12 cm APS Flaskekøler kobber hamrede Ø 12 cm
APS' flaskekøler er lavet i harmret kobber. Den har en diameter på 12 cm og en højde på 20 cm. En flaskekøler bør repræsentere din vin flaske bedst muligt og samtidig have et stilrent design, så det passer ind i din bordopdækning....
220,00 kr.
APS Flaskekøler mat poleret Ø 12,5 cm H 19 cm APS Flaskekøler mat poleret Ø 12,5 cm H 19 cm
APS’ flaskekøler har en diameter på 12,5 cm og en højde på 19 cm. Den passer til vinflasker på 0,5 - 1,5 L og er lavet i en mat poleret farve. Denne flaskekøler er utroligt stilren og kan sættes ind i mange forskellige sammenhænge, uden...
200,00 kr.
APS Glas Crystal tritan APS Glas Crystal tritan
APS' Glas Crystal er lavet i tritan og er perfekt til udflugter og ture i landskabet, da det ikke er så tungt som et almindeligt glas. Dette smukke og elegante Crystal Glas fra APS findes i tre størrelser (15 cl, 30 cl og 50 cl)....
19,00 kr.
APS Glaskaraffel Lines 90 cl H 27 cm Ø 8 cm APS Glaskaraffel Lines 90 cl H 27 cm Ø 8 cm
APS’ glaskaraffel Lines kan indeholde 900 ml, har en højde på 27 cm og en diameter på 8 cm. Glaskaraffelen er til dig, der gerne vil kunne tilbyde dine gæster iskold læskedrik, som de ikke behøver rejse sig for at hente. APS’...
115,00 kr.
APS Jigger dobbeltmål 2/4 cl APS Jigger dobbeltmål 2/4 cl
APS' Jigger er et dobbeltmål på hhv. 2 og 4 cl og med en højde på 7 cm. Produktet er af rustfrit stål, så du får det bedste resultat.
45,00 kr.
APS Kobber krus Moscow Mule 50 cl APS Kobber krus Moscow Mule 50 cl
APS' kobberkrus Moscow Mule kan indholde 50 cl og er prydet med mange fine detaljer. Her har du et rustikt og retro krus fra APS Moscow Mule, som er lavet i kobber, har en højde på 10 cm og en diameter på 9 cm. Kruset er elegant og...
79,00 kr.
APS Kobber krus Moscow Mule hamrede 55 cl APS Kobber krus Moscow Mule hamrede 55 cl
APS' kobberkrus Moscow Mule (med hamret finish) kan indeholde 55 cl og har detaljer, der sætter prikken over i'et og forener det nye med det gamle. Dette unikke krus har en flot kobberbelægning, og herpå er der udført et mønster, som...
79,00 kr.
APS Krus Enamelware i emaljeret stål APS Krus Enamelware i emaljeret stål
APS' krus Enamelware er lavet i emaljeret stål og kan indeholde 35 cl. Sætter du pris på en kop varm drikkelse, hvor du har det rustikke design med ind over, så vil dette elegante krus fra APS Enamelware på 35 cl være lige dig. Kruset er...
40,00 kr.
APS Krus Enamelware i emaljeret stål 10 cl APS Krus Enamelware i emaljeret stål 10 cl
APS' krus Enamelware er lavet i emaljeret stål og kan indeholde 10 cl af din ynglings espresso. Et lille og fint krus velegnet til espresso eller anden drikkelse, som du kan lide at nyde. Du får et let krus, som er lavet i emaljeret...
40,00 kr.
APS Lime presser i aluminium 21 x 7 cm APS Lime presser i aluminium 21 x 7 cm
APS' limepresser er lavet af aluminium og måler 21 x 7 cm. Limepresseren er sort og vil blive en naturlig del af dit køkken. Du kan bare få meget mere lime for pengene, hvis du bruger denne lime presser fra APS. Derudover får du et...
85,00 kr.
APS Lysestage 5-armet H 25 cm forsølvet APS Lysestage 5-armet H 25 cm forsølvet
APS’ 5-armede lysestage er forsølvet og har en højde på 25 cm. En lysestage i denne størrelse kan bruges på både bordet og på gulvet, hvor den kan lyse hele rummet op, når mørket falder på.
320,00 kr.
APS Lysestage H 16 cm Ø 10 cm forkromet APS Lysestage H 16 cm Ø 10 cm forkromet
APS’ lysestage er forkromet og har en højde på 16 cm og en diameter på 10 cm. Er du også glad for lidt levende lys rundt om i hjemmet? Så skal du naturligvis have denne flotte lysestage fra APS, som har et elegant og stilrent design, der...
130,00 kr.
3 fra 6