• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Borddækning

Termokander
Termokander
Vaser
Vaser
Servietter
Servietter
Opsatse
Opsatse
Barartikler
Barartikler
Salt & peberkværne
Salt & peberkværne
Service
Service
Bestik
Bestik
Vinglas
Vinglas
Drinks- og vandglas
Drinks- og vandglas
Kander og karafler
Kander og karafler
Kopper & krus
Kopper & krus
Serveringsglas
Serveringsglas

Univers af borddækning

Hos Chefs World finder du en lang række smukke vinglas- og vandglas, når dine gæster skal have lidt til at smøre ganen med.

Her tilbyder Chefs World glas fra f.eks Chef & Sommelier og Luigi Bormioli. De har lavet nogle helt unikke og specielle vin og vandglas, hvor vinen bliver omformet af glasset og du får derved den bedste smagsoplevelse.

For at skabe lige det udtryk du går efter, så har vi skabt et univers til dig, hvor du kan søge inspiration og hvor du kan udfolde dine kreativitet. God fornøjelse med at klikke dig igennem en verden af stel, glas, bestik og bordpynt til alle lejligheder.

Ved at have et flot opdækket bord til enhver lejlighed, sætter du rammerne for en god oplevelse. En god middag indebærer ikke kun god mad, men også stemningen omkring maden. Dine gæster skal selvfølgelig have en god oplevelse, hvilket du skaber med flot og hyggelig borddækning.

Du kan med fordel bruge servicen fra Churchill for at få varme ind og skabe højder ved brug af deres opsatser. Derudover har Aida produceret utrolig unikke vaser, som kan bruges i hele hjemmet, men også passer ind på middagsbordet, med en smuk buket blomster.