• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Bestik

44 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Amefa Dessertgaffel Ventura 18,8 cm børstet rustfri Amefa Dessertgaffel Ventura 18,8 cm børstet...
Amefa's dessertgaffel fra serien Ventura har en længde på 18,8 cm og er lavet af børstet rustfrit 18/10-stål.
40,00 kr.
Amefa Dessertske Ventura 19 cm børstet rustfri Amefa Dessertske Ventura 19 cm børstet rustfri
Amefa's dessertske fra den flotte serie Ventura har en længde på 19 cm og er lavet af børstet rustfrit 18/10-stål.
40,00 kr.
Amefa Gaffel Aurora 20,4 cm poleret rustfri Amefa Gaffel Aurora 20,4 cm poleret rustfri
Amefa's gaffel fra serien Aurora er 20,4 cm lang og af poleret rustfrit 18/10-stål.
70,00 kr.
Amefa Gaffel Ventura børstet 20 cm Amefa Gaffel Ventura børstet 20 cm
Amefa Venturas gaffel på 20 cm er lavet af rustfrit stål, som kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Bestikserien Ventura fremstår maskulin og enkel, hvilket gør gaflen velegnet til hverdagsbrug.
50,00 kr.
Amefa Kagegaffel Aurora 14,5 cm poleret rustfri Amefa Kagegaffel Aurora 14,5 cm poleret rustfri
Amefa's kagegaffel fra serien Aurora er 14,5 cm lang og lavet af poleret rustfrit 18/10-stål.
45,00 kr.
Amefa Kagespade model 1319 Amefa Kagespade model 1319
Amefas kagespade måler 26 cm og hedder model 1319. Den er af rustfrit 18/10-stål og har et matteret greb. En trelags chokoladekage skal skæres ud med en kagespade, der har et flot matteret greb. Men denne kagespades længde på hele 26 cm...
90,00 kr.
Amefa Kniv Aurora 22,3 cm poleret rustfri Amefa Kniv Aurora 22,3 cm poleret rustfri
Amefa's kniv fra serien Aurora har en længde på 22,3 cm og er lavet af poleret rustfrit 18/10-stål.
90,00 kr.
Amefa Kniv Ventura børstet 22,4 cm Amefa Kniv Ventura børstet 22,4 cm
Denne kniv fra Amefa Ventura måler 22,4 cm og er en solid kniv - yderst velegnet til hverdagens måltider. Kniven er lavet af børstet, rustfrit 18/10-stål og har et godt greb med afrundede hjørner. Amefas Ventura-serien er en komplet...
65,00 kr.
Amefa Spiseske Aurora 20,4 cm poleret rustfri Amefa Spiseske Aurora 20,4 cm poleret rustfri
Amefa's spiseske fra serien Aurora måler hele 20,4 cm og er af poleret rustfrit 18/10-stål.
70,00 kr.
Amefa Spiseske Ventura 19,7 cm børstet rustfri Amefa Spiseske Ventura 19,7 cm børstet rustfri
Amefa's spiseske fra serien Ventura er 19,7 cm lang og er lavet af børstet rustfrit 18/10-stål.
50,00 kr.
Amefa steakgaffel Porterhouse 21 cm kunststof Amefa steakgaffel Porterhouse 21 cm kunststof
Amefa's grill-/steakgaffel fra serien Porterhouse har en længde på 21 cm og er lavet i kunststof, som har et trælook.
95,00 kr.
Amefa Steakkniv Aurora 22,2 cm poleret rustfri Amefa Steakkniv Aurora 22,2 cm poleret rustfri
Amefa's steakkniv fra serien Aurora har en længde på 22,2 cm og er lavet i poleret rustfri 18/10-stål.
90,00 kr.
1 fra 4

Bestik

Du kan se bestik, som accessories på dit bord.

Der er både blevet lagt tallerkener, glas, bordskåner, servietter og pynt på bordet, men der mangler et vigtigt element, nemlig dit bestik. Om du har bestik med mønster, eller om det er lavet i sort, kobber eller sølv - så giver bestikket det sidste touch på bordet. Selvom vi er vant til bestikket enten ligger ved siden af, eller ovenpå tallerkenen, er der mange flere muligheder - du kan ligge det mere adspredt eller skabe et mønster med dem i eller på en serviet.

Dit bestik er accessories på dit bord.

Der er både blevet lagt tallerkener, glas, bordskåner, servietter og pynt på bordet, men der mangler et helt afgørende og vigtigt element, nemlig dit bestik. Om du har bestik med mønster, eller om det er lavet i sort, kobber eller sølv - så giver bestikket det sidste touch på bordet. Bestikket anvendes nemlig på daglig basis, og det er en uundværlig del af enhver bordopdækningen til at spise alt lige fra en god bøf eller en dejlig efterårssuppe.

Bestikket kan dog variere alt afhængig af personlig smag og præferencer, såvel som det enkelte måltid kan kræve et specifikt udvalg af bestik. Hos Chefs World tilbyder vi dig et bredt sortiment af køkken bestik i forskellige og charmerende designs.

Hvad er vigtigt i valget af bestik?

I valget af bestik er det vigtigt, at man finder noget, der passer til ens egen smag og præferencer. Endvidere er det vigtigt at overveje nogle enkelte foranstaltninger inden for de følgende kategorier

● Kniven ● Gaflen ● Skeen

En god kniv skal have et godt skaft, som skal føles rart at holde på. Nogle foretrækker et smallere skaft, hvor andre er mere til det rustikke og kraftige skaft. Udover det er knivbladet altafgørende for, hvor godt kniven skærer. Alt afhængig af måltidet så vil der være forskel på, om det er bedst egnet med steakbestik eller køkken bestik. Sidst er det for mange en stor prioritet, at bestikket kan vaskes i opvaskemaskinen og fortsat bevare det stærke og stive udtryk og derved ikke få et mat og kedeligt udseende.

Ens udvalg af gafler vil på samme måde, som kniven skulle have et godt skaft. Endvidere vil tænderne kunne variere i udseendet. De fleste spisegafler har dog 4 spidse og let krumme tænder. Det vil i valget af gafler være nødvendigt at overveje, om det er nødvendigt med mindre gafler såkaldte kagegafler, som kan anvendes i mange forbindelser og ikke udelukkende til kager. De mindre gafler anvendes blandt andet ofte som ta tøj til mindre anretninger.

Udvalget af skeer er mange og anvendelige inden for et hav af retter. Der er fortsat et bredt sortiment af skeer i forskellige designs og størrelser. Hos Chefs World tilbyder vi dig skeer anvendelige til alt lige fra aftensmaden såvel som en isske med et længere skaft. I alle tilfælde vælger mange at finde et bestik sæt, som passer til deres øvrige service og boligtilbehør. Det skaber et harmonisk og flot opdækket bord, som er indbydende både på daglig basis såvel som i finere anledninger.

Steakbestik er påkrævet af et godt stykke kød

Steakbestik skiller sig ud både i designet og ikke mindst skarpheden. Det gør det markant nemmere at skære i kød af den ene eller den anden slags. Mange af steakknivene har flere tænder for at kunne skære i kødet ordentlig og på denne måde undgå at trække og vrikke for meget i kødet. En steakgaffel er også anderledes end den almindelig gaffel. Den består ofte af tre tænder, der er skarpere og fastere end det almindelige køkken bestik. Hos Chefs World tilbyder vi dig et lækkert kvalitets steakbestik i et flot design fra P&W i rustfrit stål, så du kan nyde en god bøf uden besvær.

Dette er også grunden til, at vi anser bestik som et vigtig assessories til dit middagsbord.