• Professionelt udstyr ● Fri fragt ● Minimumsbestilling 100 DKK ● 1-3 dages levering

Salt & peberkværne

6 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Amefa salt/peberkværnsæt Ambience I stål Amefa salt/peberkværnsæt Ambience I stål
Amefas salt-/peberkværnsæt i serien Ambience er lavet i stål og har en utroligt flot matsort farve. Sættet måler 14 cm i højden og er placeret i en rustfri stålbakke.
850,00 kr.
Cole & Mason Peberkværn Capstan PM Cole & Mason Peberkværn Capstan PM
I serien Capstan PM har Cole & Mason lavet en peberkværn, der har en højde på 12 cm og er klar til at komplementere din anretning ved spisebordet.
fra 115,00 kr.
Cole & Mason Saltkværn Capstan SM, brun Cole & Mason Saltkværn Capstan SM, brun
Cole & Masons saltkværn fra serien Capstan SM er lavet i farven brun og har en højde på 12 cm.
fra 120,00 kr.
Contacto salt/peberkværn i akryl Contacto salt/peberkværn i akryl
Contactos salt-/peberkværn har en højde på 21 cm og en diameter på 8,5 cm. Sættet er lavet i akryl med keramisk kværn i toppen og har derfor et unikt og stilrent design.
140,00 kr.
Zassenhaus Peberkværn Neuss i akryl Zassenhaus Peberkværn Neuss i akryl
Zassenhaus' peberkværn fra serien Neuss er lavet i akryl. Den måler 14 cm i højden, har en diameter på 5,7 cm og passer naturligt ind i din bordanretning.
130,00 kr.
Zassenhaus Saltkværn Neuss akryl Zassenhaus Saltkværn Neuss akryl
Zassenhaus har lavet en saltkværn af akryl i serien Neuss. Den måler 14 cm i højden og 5,7 cm i diameteren. Peberkværnen købes separat.
130,00 kr.

Salt og Peber kværne

Der er to elementer i køkkenet og spisebordet, der ikke må mangle. Du smager altid maden til med en smule salt og peber, så en peber- og salt kværn er et musthave. Gæsterne skal selv have mulighed for at tilføre disse, hvis de mener maden mangler en smule. Vi er utrolig individuelle og smags-løjerne hos den enkelte er forskellige og har derfor forskellig opfattelse af salt indholdet. Fordi salt- og peberkværne er et musthave, skal det stadig præsenteres pænt og dette gør Cole & Mason, Contacto og Amefa bl.a. Der er ingen grund for at det behøver komme ind i deres original indpakning og risikere at ødelægge sammensætningen på bordet.