• Professionelt udstyr ● Fragtfrit ved køb for over 500 kr. ● 1-3 dages levering ● Få 6 hvidvinsglas ved køb for mindst 350,-

Churchill Dyb Tallerken Bamboo med bred fane Ø 28 cm

Churchill har skabt serien Bamboo, hvortil hører denne smukke dybe hvide tallerken med bred fane. Den er 28 cm i diameter og kan indeholde 0,47 l.
95,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW16202580
Churchill har skabt serien Bamboo, hvortil hører denne smukke dybe hvide tallerken med bred...Mere
Produktinformationer

Churchill har skabt serien Bamboo, hvortil hører denne smukke dybe hvide tallerken med bred fane. Den er 28 cm i diameter og kan indeholde 0,47 l.

De linjer, du har sat i dit hjem i form af din indretning, skal gerne hænge sammen med dit middagsbords opdækning. Derfor er denne dybe tallerken fra Bamboo perfekt, hvis du er glad for det minimalistiske look og har et hjem, der er inspireret heraf. 

Tallerkenen fra Churchill har en historie, da Churchill gør en dyd ud af at være blevet inspireret og derefter udarbejde et produkt fra den inspiration. Du får altså ikke kun en tallerken, men derimod også en historie at videre fortælle. Bamboo er inspireret af bambus, hvilket kan anes via den smukke udsmykning på fanen af tallerkenen. 

Egenskaber
Produkt-ID: CW16202580
Mærke: Churchill