• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill dyb tallerken Stonecast Duck egg blue 240 cl

Churchill dyb tallerken Stonecast Duck egg blue 240 cl

I serien Stonecast fra Churchill fås også denne smukke tallerken i farven Duck Egg blå. Den rummer 240 cl og er inspireret af forårets farver. Tallerkenen er håndlavet, og hver enkelt tallerken har derfor sit helt eget unikke design.
170,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15797315
I serien Stonecast fra Churchill fås også denne smukke tallerken i farven Duck Egg blå. Den...Mere
Produktinformationer

I serien Stonecast fra Churchill fås også denne smukke tallerken i farven Duck Egg blå. Den rummer 240 cl og er inspireret af forårets farver. Tallerkenen er håndlavet, og hver enkelt tallerken har derfor sit helt eget unikke design. Ingen er 100% ens, hvilket giver charme til hver enkelt stykke keramik fra Churchill. De starter alle med at være hvide, hvorefter de bliver malet og dekoreret med prikker.

Eftersom Stonecast er en serie, som er repræsenteret i årstidernes farver, giver det dig mulighed for at vælge den, du bedst kan lide, og derefter gå efter den. Hvis du er mere til at mikse og matche, har du selvfølgelig også mulighed for det. Churchills produkter er lavet af holdbart materiale og i et rustikt design – derfor får du ikke blot et tidsløst design, men også yderst slidstærkt produkt.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15797315
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Duck egg blue
Volumen: 240 cl