• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill dyb tallerken Stonecast Peppercorn grey 240 cl

Churchill dyb tallerken Stonecast Peppercorn grey 240 cl

Den dybe tallerken fra Churchill er lavet i Peppercorn Grey og kommer fra serien Stonecast. Den har en dybde på 240 cl og en diameter på 31 cm. Tallerkenen omformer rummet i sin dybde og giver derved en blødhed til rummet.
170,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15797346
Den dybe tallerken fra Churchill er lavet i Peppercorn Grey og kommer fra serien Stonecast. Den...Mere
Produktinformationer

Den dybe tallerken fra Churchill er lavet i Peppercorn Grey og kommer fra serien Stonecast. Den har en dybde på 240 cl og en diameter på 31 cm. Tallerkenen omformer rummet i sin dybde og giver derved en blødhed til rummet. Ved at den dybe tallerken er lavet i Peppercorn Grey, fremhæver den vintersæsonens farver, og den ser utroligt flot ud - som baggrund til din tomatsuppe eller sågar også din spaghetti carbonara.

Du behøver ikke begrænse dig, hvilket Churchill har sørget for ved at lave deres serie Stonecast – her har du de fire årstider præsenteret. Tallerkenerne giver liv til bordet på hver sin måde, og du behøver derfor ikke kun forelske dig i den smukke Peppercorn Grey-farve. Der er altid plads til at være sig selv, og derfor kan du sammensætte bordet helt i de farver og mængder, du ønsker. Churchill har sørget for, at deres farver matcher hinanden, og formerne kan sammensættes, så du giver dine gæster en ”wauw”-oplevelse.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15797346
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Peppercorn grey
Volumen: 240 cl