• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Kaffekrus Stonecast Spiced orange 34 cl

Churchill Kaffekrus Stonecast Spiced orange 34 cl

Churchills serie Stonecast har lavet dette unikke kaffekrus med hank i farven Spiced Orange, som kan indeholde 34 cl. Højden er 11 cm, og diameteren er 8 cm.
75,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15908346
Churchills serie Stonecast har lavet dette unikke kaffekrus med hank i farven Spiced Orange, som...Mere
Produktinformationer

Churchills serie Stonecast har lavet dette unikke kaffekrus med hank i farven Spiced Orange, som kan indeholde 34 cl. Højden er 11 cm, og diameteren er 8 cm. 


Her er kruset, der kan indeholde din varme yndlingsdrik - det kan være den klassiske kop kaffe eller the, som du starter din morgen med. Eller det kan være, at du på de kolde dage har lovet familien, venner eller kollegaerne at servere en varm kop kakao med flødeskum. Hvis det er tilfældet, så bliver oplevelsen en smule bedre med kruset fra Churchill.

Den varme farve Spiced Orange, som kruset er malet i, giver lidt ekstra til oplevelsen. Man forventer en kop varm kakao, men i stedet får man både en smags- og sanseoplevelse - plus en utrolig god kop kakao. Du får så meget mere i kaffekruset fra Stonecast, og eftersom der er plads til 34 cl, behøver du ikke hente en ny kop lige med det samme.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15908346
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Diameter: 8 cm
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Spiced orange
Volumen: 34 cl
Højde: 11 cm