• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Kop Stonecast Duck egg blue 34 cl

Churchill Kop Stonecast Duck egg blue 34 cl

Churchills kop fra Stonecast er lavet i farven Duck Egg Blue og kan indeholde 34 cl af din varme chokolade. Og så er der også plads til et ordenligt lag flødeskum, da koppen har en højde på 6,5 cm og en diameter på 11 cm.
55,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15935366
Churchills kop fra Stonecast er lavet i farven Duck Egg Blue og kan indeholde 34 cl af din varme...Mere
Produktinformationer

Churchills kop fra Stonecast er lavet i farven Duck Egg Blue og kan indeholde 34 cl af din varme chokolade. Og så er der også plads til et ordenligt lag flødeskum, da koppen har en højde på 6,5 cm og en diameter på 11 cm. Du har utrolig mange muligheder med denne elegante og store kop – du elsker at lave hjemmelavet kakao og servere den til dine gæster, fordi du ved, hvor meget de sætter pris på den. Derfor er du naturligvis nødt til at servere den i en kop, der lever op til dine standarder for kvalitet. Duck Egg Blue-farven giver kakaoen et eksklusivt look.

Der er tale om en lyseblå farve, som passer til foråret og denne årstids natur. Koppen er især god til de grønne farver, da den falder godt i spænd med den blå. Stonecast-serien er lavet for at hylde årstiderne og de råvarer, der hører til hver enkel. Den unikke og sofistikerede farve Duck Egg Blue giver koppen varme og charme.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15935366
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Højde: 6,5 cm
Farve: Duck egg blue
Volumen: 34 cl
Diameter: 11 cm