• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Kop Stonecast Spiced orange 34 cl

Churchill Kop Stonecast Spiced orange 34 cl

Koppen fra Churchills serie Stonecast er håndmalet i farven Spiced Orange og indeholder 34 cl. Koppen er 6,5 cm høj med en diameter på 11 cm.
55,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15790033
Koppen fra Churchills serie Stonecast er håndmalet i farven Spiced Orange og indeholder 34...Mere
Produktinformationer

Koppen fra Churchills serie Stonecast er håndmalet i farven Spiced Orange og indeholder 34 cl. Koppen er 6,5 cm høj med en diameter på 11 cm. Koppens design er elegant, og det ser utrolig godt ud, når man hælder den lækreste grønne the op og sætter sig udenfor for at nyde dagens sidste solskinstråler.

Du kender det måske godt. Du er lige kommet hjem og kunne egentligt godt lige bruge bare 10 minutter på at samle dig oven på dagen, inden de huslige gøremål starter. Her er det altid godt med din varme favoritdrik, hvad end det er the, kaffe eller noget helt andet. Farven på kroppen giver dig en fornemmelse af årstiden, eftersom alle farverne i serien er inspireret af en af årstiderne.

Hvilken årstidsfarve har du mest af i dit hjem? Mon ikke Churchills sofistikerede serie passer ind hos dig? Om ikke andet kan den komme til det uden de store omrykninger.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15790033
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Højde: 6,5 cm
Farve: Spiced orange
Volumen: 34 cl
Diameter: 11 cm