• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Skål Stonecast Spiced orange trekantet 37 cl

Churchill Skål Stonecast Spiced orange trekantet 37 cl

Churchills trekantede skål indeholder 37 cl af din ynglings suppe og har farven Spiced Orange, som er den del af serien Stonecast. Skålen måler 18,5 x 18,5 cm. Kvalitet og design går hånd i hånd og giver dig derfor et unikt produkt.
125,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15789327
Churchills trekantede skål indeholder 37 cl af din yndlings suppe og har farven Spiced Orange,...Mere
Produktinformationer

Churchills trekantede skål indeholder 37 cl af din yndlings suppe og har farven Spiced Orange, som er den del af serien Stonecast. Skålen måler 18,5 x 18,5 cm. Kvalitet og design går hånd i hånd og giver dig derfor et unikt produkt.

Churchill producere både tallerkener og skåle samt krus/kopper og opsatser, så hvis du vælger at gå "all in", kan du lave et helt Churchill-bord, som virkelig omformer den nordiske stil. Hele Stonecast-serien har en rustik charme, der rammer årstidernes farver og hylde de råvarer, der bliver dyrket på forskellige tidspunkter af året. 

En farve, der er inspireret af efteråret, er Spiced Orange, og den minder om bladene, der falder ned fra træerne i de flotteste rødlige nuancer. Farven Spiced Orange kan vække minder om alle de blade, du pløjede igennem, da du var barn - og nu ser du andre børn gøre præcis det samme. Det er ikke blevet mindre sjovt, og farverne er stadig utroligt unikke og specielle. Så du kan skabe den hyggeligste stemning omkring en skål aspargessuppe med dertilhørende hjemmelavet flûte.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15789327
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Spiced orange
Volumen: 37 cl
Længde: 18,5 x 18,5 cm