• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Tallerken Stonecast Barley white 29,5 x 15 cm

Churchill Tallerken Stonecast Barley white 29,5 x 15 cm

Churchill har lavet serien Stonecast inspireret af de fire årstider, og her har de bl.a. lavet en rektangulær tallerkenen i farven Barley White. Den måler 29,5 x 15 cm. En tallerken skal både være indbydende og holdbar, og så skal den - vigtigst af alt - leve op til dine forventninger. Derfor er Churchills serie Stonecast håndmalet, hvilket giver tallerkenen et unikt look.
185,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW15789716
Churchill har lavet serien Stonecast inspireret af de fire årstider, og her har de bl.a. lavet...Mere
Produktinformationer

Churchill har lavet serien Stonecast inspireret af de fire årstider, og her har de bl.a. lavet en rektangulær tallerkenen i farven Barley White. Den måler 29,5 x 15 cm.

En tallerken skal både være indbydende og holdbar, og så skal den - vigtigst af alt - leve op til dine forventninger. Derfor er Churchills serie Stonecast håndmalet, hvilket giver tallerkenen et unikt look. 

Forestil dig, at solen skinner, du har været ude og købe ind til en hyggelig middag med dine nærmeste. I supermarkedet har du fundet friske bær til din jordbærtærte, som altid vælter dine gæster helt omkuld og giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Nu kan du ydermere give dine gæster en god sanseoplevelse ved at anrette din friske jordbærtærte på Churchills tallerken i Barley White fra serien Stonecast.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15789716
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Barley white
Længde: 29,5 x 15 cm