• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Churchill Tallerken Stonecast Peppercorn grey trekantet

Churchill Tallerken Stonecast Peppercorn grey trekantet

Churchills tallerken fra Stonecast i farven Peppercorn Grey kommer i en trekantet form og fås i to størrelser (19,2 x 19,2 cm og 26,5 x 26,5 cm). Dine anretninger kommer til udtryk på en helt anden måde, når du bruger en trekantet tallerken.
85,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

Størrelse:

  • CW15789648
Churchills tallerken fra Stonecast i farven Peppercorn Grey kommer i en trekantet form og fås i...Mere
Produktinformationer

Churchills tallerken fra Stonecast i farven Peppercorn Grey kommer i en trekantet form og fås i to størrelser (19,2 x 19,2 cm og  26,5 x 26,5 cm). Dine anretninger kommer til udtryk på en helt anden måde, når du bruger en trekantet tallerken.

Du får en dynamisk og eksotisk tallerken, som komplementerer dine rodfrugter og tilbehør på en helt anden måde end en rund tallerken. Kombineret med farven Peppercorn Grey opnås en helt anden og bedre madoplevelse, når du bruger sæsonens grøntsager.

Der er bare noget over vinteren, som giver os lyst til at hygge og bruge lidt længere tid i køkkenet. Eftersom det er koldt ude, har man brug for at give varme i hjemmet. Det får du ved denne smukke tallerken, der pynter utroligt meget i dit vitrineskab, men endnu mere på dit middagsbord. Med Churchills Stonecast-serie kan du kombinere både størrelser, forme og farver, ligesom du ønsker, og på den måde kan du hele tiden lave små ændringer på dit middagsbord. Det betyder også, at du ikke skal låse dig fast på en opsætning.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15789648
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Peppercorn grey