• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Churchill Tallerken Stonecast Samphire green

Churchills tallerken fra serien Stonecast er lavet i Samphire green og i to størrelser. Tallerkenerne har en diameter på henholdsvis 16,5 cm og 26 cm.
70,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

Størrelse:

  • CW17192293
Churchills tallerken fra serien Stonecast er lavet i Samphire green og i to størrelser....Mere
Produktinformationer

Churchills tallerken fra serien Stonecast er lavet i Samphire green og i to størrelser. Tallerkenerne har en diameter på henholdsvis 16,5 cm og 26 cm.

I serien Stonecast finder du farver, der er inspireret af årstiderne. 

Churchills service er lavet i de smukkeste farver, og Samphire green er ingen undtagelse. Churchill går op i at lave gode og holdbare tallerkener, så du kan bruge dem i dit hjem i de næste mange år. Tallerkenerne er ikke kun utrolig holdbare, de er også håndmalede, hvilket betyder, at hver enkel tallerken er unik. Du finder ikke to tallerkener, der er 100% ens. Ikke nok med at farverne er flotte hver for sig, så kan du også kombinere farverne på tværs og derved give mere liv til bordet. 

Samphire green er til dig, der er glad for farvenuancerne i skoven. Tallerkenen skaber den gode stemning på bordet og maden, du serverer, er prikken over i’et. Churchill har fundet inspiration til farven i den klassiske forårsstemning, som med tallerkenerne spreder sig over bordet. De friske råvarer fra foråret er perfekte til denne tallerken, da farvespillet fungerer utrolig godt.  

 

Egenskaber
Produkt-ID: CW17192293
Mærke: Churchill
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Serie: Stonecast
Materiale: Dobbelt brændt porcelæn
Farve: Samphire green