• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
Schönwald Dipskål Playgound Nara grå relief Ø 8 cm

Schönwald Dipskål Playgound Nara grå relief Ø 8 cm

Schönwalds Dipskål Nara fra serien Playground er lavet i farven grå relief. Skålen har en diameter på 8 cm og er 5 cm høj.
70,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW17222594
Schönwalds Dipskål Nara fra serien Playground er lavet i farven grå relief. Skålen  har en...Mere
Produktinformationer

Schönwalds Dipskål Nara fra serien Playground er lavet i farven grå relief. Skålen  har en diameter på 8 cm og er 5 cm høj. 

Du kan blandt andet bruge skålen fra Schönwald til servering af mindre anretninger – for eksempel lækre, hjemmelavede saltmandler. Mandlernes mørke farver passer utrolig godt til glassuren i skålen. Ud over den flotte farvesammensætning, så er det den perfekte snack, når du efter en lang dag endelig får sat dig ned og slået benene op.  

Skålens farve og glasering er unik og ikke én, du ser i alle hjem. Indenfor serien Playground finder du skåle, tallerkener og krus. Du kan samle hele serien og skabe et smukt dækket bord. Glaseringen i dipskålen er utrolig smuk, og deltaljerne fanger blikket. 

Der findes intet bedre end en hjemmelavet dip som tilbehør til lækre, sprøde salater, der serveres til aftensmaden. Den skal derfor også serveres i en skål, der matcher din smagsoplevelse.  

 

Egenskaber
Produkt-ID: CW17222594
Mærke: Schönwald
Vedligeholdelse: Tåler opvaskemaskine
Diameter: 8 cm
Farve: Grå relief
Højde: 5 cm
Serie: Playground
Materiale: Stentøj