• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Arcoroc Champagneglas Elegance 13 cl

I serien Elegance har Arcoroc lancheret deres smukke champagneglas på 13 cl, som passer til din næste fest. Glasset er hele 17,9 cm højt og har en diameter på 5,5 cm.
34,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

  • CW16963368
  I serien Elegance har Arcoroc lancheret deres smukke champagneglas på 13 cl, som...Mere
Produktinformationer

 

I serien Elegance har Arcoroc lancheret deres smukke champagneglas på 13 cl, som passer til din næste fest. Glasset er imponerende 17,9 cm højt og har en diameter på 5,5 cm. Hvis du skal servere et glas champagne, er det oftest i forbindelse med, at noget skal fejres, om det så er nytår, kærlighed, lykke, eller måske er du mere til at skåle for mulighederne. Under alle omstændigheder skal du naturligvis skåle i dette smukke champagneglas fra serien Elegance. 

Serien Elegance har det moderne og kantet look, som er perfekt til dig, som elsker at bruge tid på at pynte bordet op til dine middagsgæster. Arcoroc har fokus på, at både vinen og glasset skal komme til udtryk og komplementere hinanden. Champagnens bobler skal kunne ses igennem glasset, og du skal allerede ved duften kunne smage boblerne, så du virkelig nyder den tår efter tår. 

Egenskaber
Produkt-ID: CW16963368
Mærke: Arcoroc
Volumen: 13 cl
Højde: 17,9 cm
Serie: Elegance