• Professionelt udstyr ● Fragtfrit ved køb for over 500 kr. ● SPAR 25% PÅ HELE SORTIMENTET!

Opskrifter

Se alle opskrifter her! 

Se alle opskrifter her!  Læs mere her »
Luk vindue
Opskrifter

Se alle opskrifter her! 

Bliv inspireret med Natasha fra madogdessert, når der skal laves aftensmad. Det behøver ikke være hverken besværligt eller kedeligt. Man går sjælendt galt i byen med en lækker laks og der tilhørende bønner.
I samarbejde med Natasha fra madogdessert, har vi lavet en opskrift på en lækker frisk salat, som kan tages med på farten.

Sund banankage

Natasha fra madogdessert har lavet et sundere alternativ til en banankage, så du kan få stillet sukkertrangen uden nødvendigvis, at skulle sætter tænderne i en sukkerbombe. Opskritfen er nem at benytte og
En lækker opskrift på en salat, der er fyldt med proteiner og som kan tages med på farten. Denne opskrift er lavet i samarbejde med Natasha fra madogdessert.
Mangler du inspiration til en let og luftig forret, kan Natasha fra madogdessert hjælpe med en lækker opskrift på luftig jodskokkesuppe med smørstegt torsk.
Du finder Natasha fra madogdessert's bud på en klassisk nytårsforret. Natasha er kendt fra Masterchef og laver utrolig mange lækre opskrifter, som du kan finde her hos Chefs World.

Champagne moscow mule

Find den lækreste opskrift på champagne moscow mule, som er lavet i samarbejde med Natasha, der er kendt fra Master Chef.

Gratineret hummer

Mangler du idéer til nytårs menuen, så har Natasha fra madogdessert,som er kendt fra Masterchef, fundet en lækker opskrift frem på gratineret hummer.
Find den bedste opskrift på syltet og røget torsk med wasabi grøntsager lige her! Chefs World har fundet en opskrift du er nødt til at prøve af, hjemme i køkkenet, hvis du er glad for torsk!

Honning banan crunch

En lækker opskrift på honning banan crunch, som kan bruges til alle anledninger.

Veganske müslibar

Lækre sprøde veganske müslibar, perfekt til at stille den lille sult.

Chokolademousse

Lækker fyldig chokolademousse, som passer til en hver anledning.
1 fra 2