• Professionelt udstyr ● Fragtfrit ved køb for over 500 kr. ● 1-3 dages levering ● Få 6 hvidvinsglas ved køb for mindst 350,-

Dørslag og sigte

3 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Contacto Dørslag på fod Contacto Dørslag på fod
Contacto dørslag på fod fås i fire forskellige størrelser og er lavet af rustfrit 18/10-stål. Metallets sammensætning (18% krom og 10% nikkel) giver den stærkeste kvalitet og gør Contactos dørslag særdeles modstandsdygtigt over for...
fra 85,00 kr.
Contacto Sigte med 2 kroge Contacto Sigte med 2 kroge
Contactos sigte i rustfrit 18/10-stål har to kroge og fås i fire forskellige størrelser (fra 0,15 L - 0,7 L). Sigten er af høj kvalitet, så der er tale om en sigte, du vil have glæde af i mange år.
fra 75,00 kr.
Contacto Sigte med 2 kroge 1 L - 3,5 L Contacto Sigte med 2 kroge 1 L - 3,5 L
Contactos sigte med to kroge fås i fem forskellige størrelser. Sigten er af rustfrit 18/10-stål, og kvaliteten er derfor utroligt stærk og modstandsdygtig over for korrosionsangreb.
fra 120,00 kr.

Dørslag & sigte

Du har handlet ind til den lækreste salat med alverdens grøntsager, som alt skal skylles igennem inden brug - og der er det bare så let, blot at lægge det ned i et dørslag i vasken. Her hos Chefs World har vi dørslag fra Contacto, som er stilrene og enkle.

Der skal bages en lækker blød kage, hvor ingredienserne skal sies igennem, for at være sikker på, at der ikke kommer klumper i kagedejen. For at sikre en god kvalitet, har vi kun produkter, som bliver brugt i professionelle køkkener.