• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Opbevaring

19 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi låg rundt til plastbøtte Condi låg rundt til plastbøtte
Condis låg er rundt og passer på plastbægeret på 28 cl. Låget passer til condi bøtten der er rund og kan indeholde 28 cl.
3,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Låg til plastbøtte Condi Låg til plastbøtte
Condis låg til plastbøtterne med rumfang 0,6 og 1,15 L måler 12,9 x 12,9 cm.
2,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Låg til plastbøtte Condi Låg til plastbøtte
Condis låg til plastbøtten på 1,2 L. Låget måler 19,2 x 12,9 cm. Utrolig praktisk låg, der hjælper dig at ungå pilfingre i dit slik, når du har hældt det over i en plasbøtte.
2,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Låg til plastbøtte Condi Låg til plastbøtte
Condis låg til plastbøtterne med rumfang 1,5, 3 og 5 L måler 19,5 x 19,5 cm. For at undgå at det, du fylder i plastbøtterne, tager smag fra de andre ting, du har stående i køleskabet, er det en god ide at sætte låget fra Condi ovenpå...
3,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Plastbæger 28 cl Condi Plastbæger 28 cl
Låget skal købes seperat. Condis plastbæger på 28 cl uden låg er lavet i gennemsigtigt plast. Du kan på den måde let se, hvad det er du har i plastbøtten fra Condi.
4,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Plastbøtte 1,2 L Condi Plastbøtte 1,2 L
Låget skal købes seperat. Låget til plastbøtterne kan købes her . Condis plastbøtte uden låg på 1,2 L har en højde på 7,24 og måler 19,2 x 12,9 cm. Plastbøtten fra Condi giver plads til dine hjemmelavede bolcher.
5,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Plastbøtte 12,9 x 12,9 cm Condi Plastbøtte 12,9 x 12,9 cm
Låget skal købes seperat. Låget til plastbøtterne kan købes her . Condis plastbøtte uden låg fås i to størrelser - 0,6 L og 1,15 L. Plastbøtten på 0,6 L har en højde på 0,6 cm og måler 12,9 x 12,9 cm. Plastbøtten på 1,15 L har en højde...
3,00 kr.
Køb 10 og få den ene gratis!
Condi Plastbøtte 19,5 x 19,5 cm Condi Plastbøtte 19,5 x 19,5 cm
Låget skal købes seperat. Låget til plastbøtterne kan købes her . Condis plastbøtte er uden låg og fås i tre størrelser i intervallet 1,5 L til 5 L. Plastbøtten på 1,5 L har den højde på 6 cm og måler 19,5 x 19,5 cm. Plastbøtten på 3 L...
5,00 kr.
Grathwol Guldlåg til glasflaske Grathwol Guldlåg til glasflaske
Grathwols guldlåg (til glasflaske) har en diameter på 0,43 cm. Dette fine guldlåg passer til glasflaskerne fra Grathwol og giver det sidste touch til flaskerne.
2,00 kr.
Lock & Lock Opbevaringboks Lock & Lock 1,8 l Lock & Lock Opbevaringboks Lock & Lock 1,8 l
Opbevaringsboksen fra Lock and Lock kan indeholde 1,8 L og måler 15,1 x 10,8 x 18,5 cm. Opbevaringsbokse fra Lock and Lock er både vand og luft-tætte, hvilket betyder du kan være sikker på at bøtterne lever op til dine standarder....
75,00 kr.
Lock & Lock Opbevaringsboks 1 L Lock & Lock Opbevaringsboks 1 L
Lock & Locks opbevaringsboks på 1 L måler 14,5 x 11 x 12,8 cm og er et "must have"! Noget af det vigtigste i dit køkken er, at du har opbevaringsbokse, som lukker tæt om dine madvarer. Du kan enten bruge denne opbevaringsboks til...
65,00 kr.
Lock & Lock Opbevaringsboks 1,1 L Lock & Lock Opbevaringsboks 1,1 L
Lock and Locks opbevaringsboks 1,1 L måler 17,9 x 12,7 x 8,8 cm En luft- og vandtæt opbevaringsboks der kan rumme 1,1 L og har let åben og lukke funktion. Opbevaringsboksen oplagt til rester fra maden, som du evt. ønsker at varme op...
65,00 kr.
1 fra 2

Opbevaring

Vi bruger utrolig mange forskellige produkter til at putte vores fødevarer i - hvilket skaber plads i skabene og danner et bedre overblik over hvad du har stående.

Hos Chefs World har vi sørget for glasflasker fra Grathwol og opbevaringsbokse fra Lock & Lock, som er lavet i god kvalitet og som bliver brugt i de professionelle køkkener. Ved at opbevare dine madvarer i opbevaringsbøtter, sørger du for at holde på friskheden af dine grøntsager. Derudover kan du genbruge dem efter en tur i opvaskemaskinen, hvilket mindsker forbruget af plastikposer og anden form for engangsmaterialer.

Køkkenopbevaring

I et overskueligt og professionel køkken er der anvendt praktisk opbevaring i form af diverse produkter. Der er derfor også brug for utrolig mange forskellige opbevaringsbøtter til at putte fødevarer i for at få det bedste resultat i skabe såvel som i køleskabet. Det vil ikke desto mindre skabe mere plads i skabene og danne et bedre overblik over, hvad du har stående, så du ikke glemmer noget, der vil stå og forfalde.

Overblik og fornuftige beslutninger

Køkkenet er en legeplads, hvor der er plads til kreativitet. Det kan dog blive noget af et mareridt, hvis man skal lede og lede efter de nødvendige ingredienser. Køkkenopbevaring er derfor den optimale løsning for at skabe overblik i skuffer og skabe. Det vil give en langt højere tilgængelighed for hele familien. Hos Chefs World vil du derfor finde et bredt udvalg af køkkenopbevaring i varierende størrelser for at kunne tilbyde dig det, som du måtte have brug for.

I dagligdagen oplever du garanteret rester, som skal opbevares på den ene eller den anden måde. Ved at opbevare dine madvarer i opbevaringsbøtter, sørger du for at holde på friskheden af dine grøntsager og rester. Det vil holde maden friskere i længere tid og være mere tilgængelig i køleskabet. Derudover kan du genbruge dem efter en tur i opvaskemaskinen, hvilket mindsker forbruget af plastikposer og anden form for engangsmaterialer. Bøtterne vil ligeledes være anvendelige til at opbevare mad til dagen efter som madpakke. På denne måde vil man nedsætte brugen af staniol samt holder maden frisk og sikker på farten.

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af opbevaringsbokse fra Lock & Lock, som er luft- og vandtætte opbevaringsbokse. De er fremstillet af høj kvalitet og bliver brugt i de professionelle køkken. Det er specielt grundet deres nemme åbne og lukke funktion, at de er nemme at have med på farten såvel bruges til køkkenopbevaring i køleskabet. Glasflasker til en alsidig brug

Hos Chefs World har vi sørget for kvalitetshøje glasflasker fra Grathwol, der har et tilhørende låg i guld. Glasflasker bruges flittig i de professionelle køkkener såvel som i privaten. Det er den optimale mulighed for at skifte sine engangsflasker ud med et mere miljørigtig alternativ. Ligeledes udgør de et dekorativ element, der på en og samme tid tilbyder en lang række forskellige anvendelser.

Se nærmere på vores sortiment og find alt det køkkenopbevaring, der er nødvendig for dig og din hverdag. Madlavning er et kreativt univers, hvor der er plads til at udfolde sig. Det gør dog hele ens oplevelse lidt bedre, hvis man har overblik og tilgængelig køkkenopbevaring, der vil gøre en markant forskel for dig og din madlavning. Madvarer og lignende vil endvidere kunne holde sig friskere i længere tid ved brugen af opbevaringsbøtter, som lukker luft og vand ude. Du vil ligeledes være med til at nedsætte dit forbrug af plastikposer og lignende engangsmaterialer gennem brugen af opbevaringsbøtter. Hos Chefs World tilbyder vi derfor dig muligheden for professionel køkkenopbevaring, der giver dig overblikket tilbage og muligheden for at have din mad med på farten.