• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering
AMT Gastroguss Fiskepande med grillmønster

AMT Gastroguss Fiskepande med grillmønster

AMT Gastroguss' fiskepande med grillmønster har en højde på 5 cm og måler 35 x 24 cm. Den fås både med og uden induktion.
655,00 kr.

inkl. moms.

Kan afsendes straks, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage

Induktion:

  • CW15527028
AMT Gastroguss' fiskepande med grillmønster har en højde på 5 cm og måler 35 x 24 cm. Den fås...Mere
Produktinformationer

AMT Gastroguss' fiskepande med grillmønster har en højde på 5 cm og måler 35 x 24 cm. Den fås både med og uden induktion.

Er du i tvivl om, hvilken induktionspande du skal vælge, har vi en, du ikke vil være for uden, når først du har prøvet den. 

Den kvardratiske fiskepande passer ind i den travle hverdag, hvor maden skal være hurtig og nem, men den er også fantastisk, når du har inviteret på laks til dine venner eller bekendte. AMT Gastroguss' grillmønstrede fiskepande laver næsten samme mønster på dine bøffer og kotteletter, som hvis du brugte din udendørs grill. Derudover holder grillpanden på varmen og vil derfor sørge for at maden forbliver varm, selvom den er taget af blusset. Dette kan være en fordel, hvis man skal nå at anrette eller tilberede den resterende mad. Med pandens 35 x 24 cm og højde på 5 cm er der plads til en af de største fisk, du har fanget, enten hos den lokale købmand eller i havet. 

Rengøring af panden er let, eftersom alle AMT Gastroguss' pander har lotan slip-let belægning, hvilket betyder, at du ikke skal kæmpe med fastgroede madrester på din pande længere. 

AMT Gastroguss' produkter kan tåle at komme i ovnen på op til 240 grader.

Egenskaber
Produkt-ID: CW15527028
Mærke: AMT Gastroguss
Længde: 35 cm
Højde: 5 cm
Brede: 24 cm