• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

SKÆRE- OG SERVERINGSBRÆTTER

16 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Roltex Bakke Earth Wave Roltex Bakke Earth Wave
Roltex-bakken fra serien Earth Wave er lavet i dark wood og grey wood og fås i størrelserne 43 x 23 cm og 43 x 33 cm. Her er tale om en bakke, der har utroligt fine detaljer, og som kan være grundelementet i mange magiske stunder sammen...
80,00 kr.
Skæreplade til Profboard 53 x 32,5 cm Skæreplade til Profboard 53 x 32,5 cm
Skærepladen til Profboard måler 53 x 32,5 cm og fås i seks forskellige farver. Det er utrolig praktisk at kunne skifte imellem skærebrættet, så du kan skære de forskellige råvarer på hver sit skærebræts overflade. Du undgår således at...
50,00 kr.
Terbrack Skærebræt med saftrille 37,5 x 24,5 x 1,5 cm Terbrack Skærebræt med saftrille 37,5 x 24,5 x...
Terbracks skærebræt i hvidt kunststof måler 37,5 x 24,5 x 1,5 cm og har saftrille. Det stilrene skærebræt passer ind i det danske hjem, og den hvide farve matcher alle indretninger - så ingen bekymring for at bryde linjerne!
195,00 kr.
Terbrack Skærebræt med saftrille 53 x 32,5 x 2 cm. Terbrack Skærebræt med saftrille 53 x 32,5 x 2 cm.
Terbracks skærebræt har saftrille og måler 53 x 32,5 x 2 cm. Det fås i hele seks forskellige farver. Dette skærebræt er velegnet til ethvert formål. Du kan med farverne skifte imellem produkterne, så du ikke får blandet det rå kød og...
365,00 kr.
2 fra 2

Skære- og serveringsbrætter

Grøntsagerne og pynten til stegen der er i ovnen skal skæres og til det formål vil Aida's skærebrætter kunne være behjælpelige. Du skal bruge et unikt, men samtidig robust og solidt skærebræt, som ikke skøjter rundt på bordet.

Stegen er færdig og den skal nu anrettes sammen med grøntsagerne, her vil Kespers serveringsbræt kunne præsenteres flot. Ved at lægge stegen over på et serveringsfad, kan du skabe en oplevelse omkring din madlavning.

Skærebrættet er en uundværlig del af køkkenet

En uundværlig og central del i bearbejdningen og fremstillingen af lækkert mad er et godt og funktionelt skærebræt. I arbejdet med grøntsager, kød og meget andet vil skærebrættet skåne bordpladen, som ikke kan tåle at blive brugt uden det nødvendige underlag. Endvidere har det rigtige skærebræt også en stor betydning for ens kniv, der med tiden vil blive sløvere i blandt anvendelsen af et sten skærebræt. I valget af et stabilt og komplimenterende underlag skabes der bedre kontrol i dit arbejde i køkkenet såvel som i håndteringen af knive.

Det kan dog være noget af en jungle at navigere rundt i de forskellige slags materialer, udseende og mønstre, som hver især kan være mest anvendelige i deres formål. Hos Chefs World tilbyder dig et kompetent sortiment af lækre skærebrætter, heri blandt andet følgende

● Træ skærebræt ● Brød skærebræt ● Plast skærebræt

Træ er et meget anvendeligt materiale til skærebrætter. Det giver en hård overflade, som øger stabiliteten. Derudover vil du undgå store og dybe ridser, der forhindrer skærebrættet i at flække. Der er en anelse vedligeholdelse i brugen af et træ skærebræt, som modsat vil sikre mange års optimal brug. Endvidere er det ikke hensigtsmæssigt at sætte skærebrættet i opvaskemaskinen. Det vil hurtigt og enkelt være klar til brug efter vask med sæbe på begge sider. Hos Chefs World tilbyder vi dig træ skærebrætter fra Kesper, der producerer deres produkter med tanke for miljøet og i en altid høj kvalitet.

Et brød skærebræt er anvendelig til alle brødtyper. Det er konstrueret med et krummefang, som gør rengøringen og anvendelsen væsentlig nemmere. På denne måde vil du undgå at have brødkrummer over hele køkkenbordet. Hos Chefs World finder du et lækkert brød skærebræt fra Kesper fremstillet i bambus, der giver et flot udtryk og god anvendelse.

I anvendelsen af et plast skærebræt skal du ikke tænke over vedligeholdelsen. De er nemme at anvende og egner sig til ethvert hjem. De suger hverken væske og bliver ikke tør eller ødelagt i opvaskemaskinen.

Et serveringsbræt er indbydende og flot

Der er ikke noget som en hyggelig aften med venner og familie over et dejlig måltid mad. Her vil det være både indbydende såvel som flot at anvende et serveringsbræt. Hos Chefsworld.dk finder du et sortiment af flotte og æstetiske serveringsbrætter. I anvendelsen ved middagsselskaber vil serveringsbrættet blive en central del af det endelig udtryk, der lever op til de høje forventninger til udseendet og bordopdækningen. Flotte træ serveringsbrætter bidrager med et råt og rustikt element til hele bordopdækningen, der giver et moderne og nytænkende udtryk til stor forbløffelse.

Endvidere tilbyder vi dig funktionelle Cambro serveringsbrætter, der har en skridsikker overflade. På denne måde skal du ikke være bekymret for, at tingene og dit service falder og går itu. Risikoen for at tingene vælter vil blive markant reduceret, og du kan med ro i maven servere en dejlig morgenmad på sengen. Alt efter behov og præferencer ønsker vi hos Chefs World at tilbyde dig et komplet sortiment, hvor der er noget for enhver smag både i materialevalget såvel som i designet.