• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Genware

GENWARE

Luk vindue
Genware

GENWARE

13 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Genware tallerken Terra Matt Grey rektangulær Genware tallerken Terra Matt Grey rektangulær
Genwares tallerken fra serien Terra er lavet i farven Matt Grey og er rektangulær. Den er lavet i to størrelser, 24x16,5 cm og 34,5x23,5 cm. Tallerkenen kan bruges som anretningsfad eller til retter, hvor der indgår mange forskellige...
125,00 kr.
2 fra 2

Hvem er Genware?

Markedet er fyldt med passioneret og dygtige mærker, som sætter deres personlige præg på service og køkkenredskaber. En af disse brands er Genware, der blev etableret tilbage i 1965. De tilbyder et bredt sortiment af service, som ikke kun serverer maden, men skaber en indbydende præsentation. Et afgørende koncept, der skinner igen Genwares arbejde i fortiden, nutiden og vil bevares i fremtiden, er deres perfekte balance mellem høj kvalitet, funktionalitet og ikke mindst den dertilhørende pris, hvor man ikke behøver at betale sin højre arm.

Produkterne fra Genware er udviklet til deres kunder og det voksende behov for imødekommende og elegant service i privaten såvel som hos professionelle kokke. Derfor lancerer Genware over 400 nye produkter hvert år, hvor nytænkning og innovativ tankegang er en central del af deres arbejde. Flere af deres produkter er udviklet til catering, hvor der er behov for netop den harmoniske sammenhæng mellem det visuelle og det funktionelle. Yderligere kan man være sikker på, at Genware produkter lever op til standarderne inden for det professionelle køkken. Deres design er nemlig udviklet i samråd med eksperter som kokke, baristaer og mixologer. Deres i dag voksende succes er en sammensværgelse af deres fokus på deres mange kunders ønsker og deres store passion for at udvikle nye og spændende produkter uden at gå på kompromis.

Nyskabende og nytænkende service i dit hjem

Service behøver ikke at være hvidt og enkelt i dets udtryk. Genware sætter sig op imod det traditionelle service med et nytænkende design, der blandt andet trækker paralleller til naturen og dets fortryllende univers. Gastronomisk mad med nye og spændende smagsnuancer fortjener at blive serveret smukt og fyldestgørende. Service er med til at skabe et helhedsindtryk af en ret såvel som en bordopdækning, det udfordrer sanserne og er iøjnefaldende i både mindre såvel som større anledninger.

Flere af produkterne fra Genware bidrager med et unikt og rustik udtryk, der går op i en højere enhed med den udbredte nordiske stil. Dette er på baggrund af den charmerende glasur, som er at finde på alt lige fra skåle til tallerkner. Der er ikke to produkter, som er 100% ens, hvilket bidrager med en interessant og nyskabende opdækning.

Hos Chefs World finder du både linjen Matt Grey og Aqua Blue, der skaber liv og varme på selv en grå dag. Den unikke struktur giver hvert stykke service liv og en sammenhæng, som er til stor betydning for helhedsindtrykket og præsentationen af en ret.

De små detaljer betyder noget

Genware service er ikke kun anvendelig til opdækningen af et flot middagsbord. Deres flotte udvalg af skåle vil kunne indgå som en central del af indretningen. Lige såvel som skålene kan repræsentere ens mad utrolig flot, kan de også stå på køkkenbordet eller stuebordet med frugt eller lignende.

Det rustikke udtryk spiller godt sammen med den minimalistiske og nordiske stil, der er at finde i mange danske hjem rundt i landet. Den funktionelle anvendelse er indtænkt allerede ved konstruktionen, som skal give servicet mange muligheder for at anvendes og ikke blot gemmes væk i skabet. Find dine uimodståelige Genware produkter lige her hos Chefsworld og få kvalitet for pengene.