• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

WESTMARK

Luk vindue

WESTMARK

26 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Westmark Tjener proptrækker Profi rustfrit stål Westmark Tjener proptrækker Profi rustfrit stål
Westmarks Tjener proptrækker Profi er lavet i rustfrit stål og har et rustikt design, som passer ind i de flestes hjem - sandsynligvis også dit!
75,00 kr.
Westmark Vinge proptrækker 17,3 x 6,3 x 3,7 cm Westmark Vinge proptrækker 17,3 x 6,3 x 3,7 cm
Westmarks Vinge proptrækker måler 17,3 x 6,3 x 3,7 cm og skal selvfølgelig med på bordet fredag aften, når vennerne er samlet til god mad og underholdning.
70,00 kr.
3 fra 3

Westmark

Westmark startede op tilbage i 1956 og startede med at producere kartoffelskrællere. Grundelementerne blev fastlagt og allerede her havde de kunden i fokus. Det er en virksomhed som går op i, at det skal være sjovt at bage, forberede og servere maden. Derfor er deres produkter lavet efter at skabe en god stemning i køkkenet og derved gøre oplevelse endnu bedre.

Westmark har kunden i fokus og det afspejler deres sortiment også – de har alt fra muffins forme til grøntsagsskræller. Du finder produkter hos Westmark som ikke kun er utrolig flotte, de er også utrolig praktiske og gør din oplevelse i køkkenet væsentligt bedre. Du finder blandt andet en strødåse, som gør kaffeoplevelse lidt sjovere – som fundamentet er baseret efter.

Hos Chefs World finder du et bredt udvalg af Westmarks produkter, som alle bliver brugt i de professionelle køkkener. Standarden er derfor yderst høj og det vil du kunne mærke på holdbarheden af produkterne.

Hvis din køkkenoplevelse også trænger til at blive spiced en smule op, så kan du med fordel vælge nogle af Westmarks produkter. Hvis du elsker at bage bør du blandt andet prøve Westmarks hævekurv og få lavet det lækrest brød.