• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

XAPRON

2 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Læderforklæde New York Cognac Læderforklæde New York Cognac
Forklædet New York er lavet i 100% læder og i farven cognac, det måler 82 cm. i længden og 60 cm. i bredden. Dette forklæde er lavet i kolæder af producenten Xapron, som er et Hollandsk virksomhed. Forklædet har justerbare stropper og...
795,00 kr.
Forklæde New York | Chefsworld Læderforklæde New York Sort
Forklædet New York er lavet i sort kolæder og måler 82 cm i længden og 60 cm i bredden. Du får et stilrent forklæde, som er yderste elegant. Samtidig er det utrolig let at rengøre, eftersom det ikke suger spildte madvarer ind, derved er...
850,00 kr.
Alle produkterne fra Xapron bliver håndlavet i Holland, hvor læderet også bliver udvalgt. Deres forklæder er lavet 100% fra italiensk kolæder. Hvert enkel stykke læder er forskelligt, alt efter hvor de kommer fra. Forklæderne er egnet til den professionelle chefs - til når der blandt andet skal grilles.

Disse forklæder har førhen i tiden kun været til den professionelle sektor, men nu har du muligheden for at have et i dit hjem.

Det er ikke kun kokkene i restauranterne og caféerne der har brug for godt udstyr i køkkenet. Der findes også chefen i køkkenet, som selvfølgelig skal være klædt ordenligt på til opgaven.

Alle forklæder fra Xapron er blevet behandlet med en unik og skånsom behandling, som får læderet til at blive let og smidigt. Forklæderne er både justerbare i nakken og i livet, hvilket gør at alle kan bruge forklæderne. Der er mulighed for at forklædet kan sidde tæt til kroppen, hvis dette ønskes.

Udover det utrolig flotte design, så er Xaprons forklæder lette at aftørre og du behøver kun en fugtig klud, efter brug.

Hos Chefs World ved vi hvor vigtigt det er, at have et forklæde der sidder godt og samtidig kan bruges når der er gæster. Du skal kunne beskytte dit tøj imod fedt og farve fra ingredienserne.