• Professionelt udstyr ● Fragtfrit ved køb for over 500 kr.

Nyt hos Chefs World

21 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Genware Tallerken Terra Matt Grey Genware Tallerken Terra Matt Grey
Genwares tallerken fra serien Terra er lavet i farven Matt Grey og i størrelserne 19, 24 og 17,5 cm. Savner du et mere personligt udtryk på dit middagsbord? Med en tallerken fra serien Terra i farven Matt Grey kan du skabe et unikt bord...
95,00 kr.
Genware tallerken Terra Matt Grey rektangulær Genware tallerken Terra Matt Grey rektangulær
Genwares tallerken fra serien Terra er lavet i farven Matt Grey og er rektangulær. Den er lavet i to størrelser, 24x16,5 cm og 34,5x23,5 cm. Tallerkenen kan bruges som anretningsfad eller til retter, hvor der indgår mange forskellige...
125,00 kr.
GSW støbejernspande med hældetud orange shadow Ø 26 cm GSW støbejernspande med hældetud orange shadow...
GSW støbejernspande med to hældetude i orange shadow har en diameter på 26 cm. Støbejernspanden kan komme i ovnen ved op til 240 grader. Med denne støbejernspande får du en pande med utrolig god varmefordeling og en pande, der kan holde...
450,00 kr.
GSW støbejernsstegeso oval 7 L GSW støbejernsstegeso oval 7 L
GSW støbejernsstegeso, som er oval og kan indeholde 7 l, måler 33 x 25 cm og har en højde på 13 cm. Stegesoen er ovnfast og er lavet i den flotte farve orange shadow, som skaber utrolig meget spil. Du kan bruge din stegeso til mange...
995,00 kr.
Silver støbejernsgryde lav rød 3,4 L Silver støbejernsgryde lav rød 3,4 L
Silvers støbejernsgryde i rød kan indeholde 3,4 l og har en diameter på 28 cm. Silvers støbejernsgryde har den unikke egenskab, at maden i den kan passe sig selv, og du derfor kan koncentrere dig om den resterende mad. Derudover er én af...
950,00 kr.
Silver støbejernsgryde orange Silver støbejernsgryde orange
Silvers støbejernsgryde i orange, er lavet i størrelserne 2,5 L, 3,4 L og 6 L. Med en støbejernsgryde fra Silver får du intet mindre end et fantastisk redskab i køkkenet, som vil gøre din madlavning en smule mindre stressende og meget...
700,00 kr.
Silver Støbejernsgryde orange 3,4 L Silver Støbejernsgryde orange 3,4 L
Silvers støbejernsgryde er lavet i orange og kan indeholde 3,4 L, har en diameter på 28 cm. Med en støbejernsgryde fra Silver får din madlavning ny kant og et præg af kvalitet. Ved at have en støbejernsgryde fokusere du på slow-cooking,...
950,00 kr.
Silver støbejernsgryde sort 25 cl Silver støbejernsgryde sort 25 cl
Silvers støbejernsgryde i sort rummer 25 cl og har en diameter på 10 cm. Alle produkterne fra Silver er lavet efter høje standarder og med god service i fokus. Med denne støbejernsgryde har du mulighed for at lave en anderledes og...
350,00 kr.
Silver støbejernspande med håndtag i rød 18 cl Silver støbejernspande med håndtag i rød 18 cl
Silver støbejernspande med håndtag i rød rummer 18 cl. Panden måler 12 x 12 cm. Du kan blandt andet lave en lækker tapasanretning, som bare ser en smule mere lækker ud, når det bliver præsenteret heri. Eftersom panden er lavet i...
450,00 kr.
2 fra 2
Vi har samlet alle nyheder ét sted, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke produktserier der har udvidet, eller hvilke nye mærker vi har fået ind i Chefs Worlds sortiment. Her finder du alt fra service til gryder og pander - vi er utrolig interesseret i at få skabt et univers hvor vi kan imødekomme dine ønsker.

Vores nyheder har en skarp pris og du finder produkter, som bliver brugt i det professionelle køkken - til en pris der er til at betale.