• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Om os

 

Hvem er Chefs World?

Chefs World udspringer af Hørkram Foodservice A/S, som er totalleverandører til foodservice-markedet. Hørkram sælger hovedsageligt fødevarer, men har også en stor nonfood-afdeling, hvor kunderne kan købe alt lige fra kokkeknive til porcelæn, bestik og øvrigt køkkenudstyr.

Chefs World er opstået ud fra ønsket om at tilbyde professionelt køkkenudstyr til private – altså, kan du som privat nu købe det samme udstyr, som bruges på hoteller, restauranter og caféer landet over.

Chefs World tilbyder et bredt sortiment indenfor professionelt køkkenudstyr og borddækning. Hos os finder du varer, som ellers ikke findes på detailmarkedet – og samtidig til gode priser. I udvælgelsen af vores varer lægger vi stor vægt på kvalitet, holdbarhed og æstetik.

Vi har professionelt køkkenudstyr til alle dine kulinariske udfoldelser. Vi har blandt andet pander, gryder, service, bestik, fade og skåle, termokander, knive, vinglas samt vand- og drinksglas.

Gå på opdagelse i vores køkkenudstyr og vores udstyr til borddækning – der er helt sikkert noget, du ikke kan leve uden.

 

Mere om Hørkram

Hørkrams historie er tosporet og udspringer i henholdsvis Solbjerg i Jylland og i Ringsted på Sjælland. De to små familieejede virksomheder, som startede i henholdsvis 1960 og 1965, voksede sig efterhånden større og gik sidenhen ind i foodservice-branchen.

I 2004 fusionerede de to virksomheder og blev til dét Hørkram, vi kender i dag. Hørkram servicerer mere end 8000 kunder fordelt over hele landet – alt fra Michelin-restauranter til hospitaler, plejehjem, børnehaver og kantiner. 

Hørkram Foodservice A/S er funderet i ønsket om at stå for troværdighed og kvalitet i alle aktiviteter, ligesom der arbejdes med langsigtede samarbejdsrelationer og en høj grad af service overfor virksomhedens kunder.