• Minimumsbestilling på 100,- ● Fragtfrit ved køb for over 200 kr. ● 1-3 dages levering

Produkter fra Xapron

Alle Xaprons produkter håndlaves i Holland, hvor læderet også udvælges. Xaprons forklæder er lavet af italiensk læder – alle stykker læder er forskellige, hvilket sikrer, at dit forklæde er helt unikt. Forklæderne har før i tiden været forbeholdt den professionelle sektor, men nu har du muligheden for at have ét i dit hjem.

Det er ikke kun kokkene i restauranterne og caféerne, der har brug for godt udstyr i køkkenet. Det gælder også chefen hjemme i køkkenet, som selvfølgelig skal være klædt ordenligt på til opgaven. 

Alle forklæder fra Xapron er blevet behandlet med en unik og skånsom behandling, som gør læderet let og smidigt. Forklæderne er både justerbare i nakken og i livet, hvilket gør, at alle kan bruge dem. Der er mulighed for, at forklædet kan sidde tæt til kroppen, hvis dette ønskes. 

Som en sidegevinst til det flotte design er Xaprons forklæder lette at aftørre efter brug, og du behøver kun en fugtig klud.

Hos Chefs World ved vi, hvor vigtigt det er at have et forklæde, der sidder godt og samtidig kan bruges, når der er gæster – det kan forklæderne fra Xapron.

2 Varer
Ingen resultater i filtreringen!
Læderforklæde New York Cognac Læderforklæde New York Cognac
Forklædet New York er lavet i 100% læder og i farven cognac, det måler 82 cm. i længden og 60 cm. i bredden. Dette forklæde er lavet i kolæder af producenten Xapron, som er et Hollandsk virksomhed. Forklædet har justerbare stropper og...
795,00 kr.
Forklæde New York | Chefsworld Læderforklæde New York Sort
Forklædet New York er lavet i sort kolæder og måler 82 cm i længden og 60 cm i bredden. Du får et stilrent forklæde, som er yderste elegant. Samtidig er det utrolig let at rengøre, eftersom det ikke suger spildte madvarer ind, derved er...
850,00 kr.